Нетера

Ние сме вашият доставчик на глобална свързаност и телекомуникационни решения. Доверяват ни се някои от най-големите световни компании, както и малкия, и среден бизнес. Предоставяме международна свързаност, услуги за управление на мрежи и сигурност вече над 26 години чрез нашата опорна мрежа от над 150 точки на присъствие в повече от 55+ държави.

Предоставяме международна свързаност, DIA/BIA, глобална пиъринг платформа, DDoS защита, дейта център услуги, сървъри и облачни решения и други. Вижте пълния списък с услуги тук.

 

Свържете се с нас
<!-- TrustBox widget - Carousel --> <div class="trustpilot-widget" data-locale="en-US" data-template-id="53aa8912dec7e10d38f59f36" data-businessunit-id="61b11391bb362cd57fe319f5" data-style-height="140px" data-style-width="100%" data-theme="light" data-stars="1,2,3,4,5" data-review-languages="en"> <a href="https://www.trustpilot.com/review/neterra.net" target="_blank" rel="noopener">Trustpilot</a> </div> <!-- End TrustBox widget -->
Глобална свързаност за Вашия бизнес

Глобална свързаност за Вашия бизнес

Модерният бизнес се случва онлайн. Сега е моментът да разгърнете дейността си на глобалната сцена. Където и да се намират вашите нови клиенти, можете да се свържете с тях бързо, сигурно и надеждно.

Възползвайте се от собствената международна оптична мрежа на Нетера и от нейните 150 точки на присъствие в над 55 държави на 6 континента.

Можете да разчитате на Нетера за:

  • Високоскоростни защитени международни свързаности със скорости до Nx100 Gbps.

  • Международна IP свързаност.

  • Пиъринг през NetIX – Нетера е партньор и член на глобалната платформа за обмен на трафик NetIX, през която получавате достъп до множество интернет борси и 9 000+ маршрута чрез един порт, една връзка, един контакт и един договор. Така можете да се свържете с над 30 други световни платформи за обмен на трафик и много облачни платформи с гарантирано качество чрез Ethernet-базирана инфраструктура.

  • Широк международен обхват чрез партньорски споразумения.

  • Трансгранични връзки към всички съседни страни, много добре развита мрежа на Балканите и връзки с Централна и Западна Европа, Русия и другите страни от CIS региона, Северна Америка и Южна Америка. 

  • Свързване на българо-румънската с българо-турската и българо-гръцката граница чрез изцяло собствена оптична инфраструктура, осигуряваща най-краткия маршрут за достъп до азиатски и африкански оператори.

Вижте мрежата ни

Гарантиран интернет (DIA)

  

Вижте предложения

Животът в Нетера

Стани част от нас

Новини

От Европа до Бразилия за 60 милисекунди през NetIX на Нетера

От Европа до Бразилия за 60 милисекунди през NetIX на Нетера

Инженерите на Нетера осигуриха най-бързата връзка между Бразилия и Европа, като използваха NetIX – глобална платформа за обмен на данни, свързан...

Повече

Партньори

BTO verizon A1 vodafone deutsche telekom telenor orange china telecom
вижте всички

Поискайте информация